Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde çizik görmek

Rüyada yüzünde çizik görmek

Rüyada yüzünde çizik görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, bazı adımlar atacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalettir.

Rüyada yüzünde çizik gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren konulara rağmen duygusal riskler alıyor olabilirsiniz.

Rüyada yüzü çizik görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kötü haberlerin alınacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde çizik görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada alnında çizik görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada çizik tava görmek kötü durumlara düşeceğine, geçineceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada vücudunda çizikler görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine delalettir.

Rüyada kolunda çizik görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, geçiminin zor hale geleceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çizik saat görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzde çizik görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments