Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda çizikler görmek

Rüyada kolda çizikler görmek

Rüyada kolda çizikler görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, müjdeli bir haber alacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Rüyada kolda çizikler gördüyseniz:

  • Sporun daha fazla önemsenmesinde fayda var.

Rüyada kolda çizik görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına rivayet eder.

Rüyada kolda çizikler görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulur.

Rüyada kolunda çizik görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde çizik görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü çizik görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde çizik görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada alnında çizik görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada çizik saat görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments