Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde çizik görmek

Rüyada yüzde çizik görmek

Rüyada yüzde çizik görmek iyi geçiminin biteceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalettir.

Rüyada yüzde çizik gördüyseniz:

  • Samimi olmayı başaramayacaksanız konuşma girişiminde bulunmamanızda fayda var.

Rüyada yüzde çizik görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada alnında çizik görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolda çizik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına delalettir.

Rüyada çizik tava görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, başarısız olacağına, muradınıza ereceğinize delalettir.

Rüyada çizik saat görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada yüzünde çizik görmek evlerine dünürcü geleceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, dertleri biteceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda çizikler görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yüzü çizik görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments