Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü çizik görmek

Rüyada yüzü çizik görmek

Rüyada yüzü çizik görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, keyfin kaçacağına delalettir.

Rüyada yüzü çizik gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bir karar vermek ya da tercihte bulunmak durumunda kalmanız olasıdır.

Rüyada yüzü çizik görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde çizik görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine işarettir.

Rüyada çizik saat görmek yükünün hafifleyeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunda çizik görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde çizik görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, onu cesaretlendireceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına işaret eder.

Rüyada çizik tava görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet eder.

Rüyada kolda çizik görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet eder.

Rüyada kolda çizikler görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments