Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda çizik görmek

Rüyada kolda çizik görmek

Rüyada kolda çizik görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kolda çizik gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada kolda çizik görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolda çizikler görmek bol muhabbette kalacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına yorulur.

Rüyada kolunda çizik görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına rivayet eder.

Rüyada alnında çizik görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine yorulur.

Rüyada yüzünde çizik görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına alamet eder.

Rüyada yüzü çizik görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, belalardan korunacağına, şükrederek yaşayacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda çizikler görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde çizik görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments