Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı zile basmak

Rüyada kapı zile basmak

Rüyada kapı zile basmak güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, art niyetli kişilere uyacağına, eline haram para geçeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada kapı zile basmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya sunabileceğiniz şeyleri daha cazip hale getirmenin yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Rüyada kapı ziline basmak sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına yorulur.

Rüyada kapı zile basmak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ev ziline basmak çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı zili çalmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, şansının geri döneceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada kapı zili çaldığını görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada kapı zili duymak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine yorulur.

Rüyada kapı zilini çalmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı zili sesi duymak yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, emellere ulaşılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments