Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivin uçtuğunu görmek

Rüyada civcivin uçtuğunu görmek

Rüyada civcivin uçtuğunu görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, zengin olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada civcivin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Maddi anlamda olumlu olarak adlandırılabilecek bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada uçan civciv görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada civcivin uçtuğunu görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada civciv uçurmak kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işarettir.

Rüyada sarı civciv sevmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakta civciv görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv çıkarmak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments