Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı civciv sevmek

Rüyada sarı civciv sevmek

Rüyada sarı civciv sevmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, hayatının yoluna gireceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı civciv sevmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik arıyor veya değişiklikler yapmak istiyorsunuz.

Rüyada sarı civciv sevmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı civcivler görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü sarı civciv görmek keder yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sıkıntılara neden olacağına alamet eder.

Rüyada sarı renk civciv görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, zengin için yoksulluğa, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı civciv görmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv sevmek derin bir nefes alacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına işaret eder.

Rüyada civciv sevdiğini görmek garanti olacak makama oturacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments