Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv çıkarmak

Rüyada civciv çıkarmak

Rüyada civciv çıkarmak onlarla ayrı düşeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada civciv çıkarmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz kadar anlatın, uyarın veya işaretleri göstermeye çalışın sizi dinlemeyeceklerdir.

Rüyada civciv çıkarmak her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, bir konuda destek alacağına tabir olunur.

Rüyada mor civciv görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına delalet eder.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek mutlu ilişkiler kuracağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada civcivin yumurtladığını görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, içini açmaya karar vereceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kahverengi civciv görmek yeni bir hayata başlayacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada civciv pişirmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv kovalamak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments