Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta civciv görmek

Rüyada yatakta civciv görmek

Rüyada yatakta civciv görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kazancının artacağına,, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yatakta civciv gördüyseniz:

  • Zamanı iyi kullanmalısınız.

Rüyada yatakta civciv görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada civciv emzirmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada tüysüz civciv görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine yorulur.

Rüyada kümeste civciv görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalettir.

Rüyada birden fazla civciv görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, karın artacağına alamet eder.

Rüyada civciv görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu ve civciv görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada sarı civcivler görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments