Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv uçurmak

Rüyada civciv uçurmak

Rüyada civciv uçurmak maddi kayıpların sona ereceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada civciv uçurmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik etkiler baskın.

Rüyada uçan civciv görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada civciv uçurmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına yorulur.

Rüyada civcivin uçtuğunu görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hayatın temposunun yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada civcive yem vermek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, bir işe soyunacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine inanılır.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk civcivler görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, refahının ve varlığının artacağına yorulur.

Rüyada civciv ördek görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments