Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, sabit geliri olacağına, saadetinin yükseleceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor bir durum nedeniyle bir yön değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına yorulur.

Rüyada civciv tavuk görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yaşananları unutturacağına, maneviyata yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, işlerinin artacağına inanılır.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk ve civcivler görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, borçların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tavuklu civciv görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments