Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan civciv görmek

Rüyada uçan civciv görmek

Rüyada uçan civciv görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, anne baba dualarının alınacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Rüyada uçan civciv gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaklaşım biçiminizi değiştirmeniz kontrolü ele almanız anlamına gelebilir.

Rüyada uçan civciv görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv uçurmak uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada civcivin uçtuğunu görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı civciv yemek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada civciv kesmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek özel hayatının renkleneceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına alamet eder.

Rüyada evinde civciv görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rakiplerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah civciv sevmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, arkadaştan görülecek faydaya, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments