Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, işlerdeki karın artacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına delalettir.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kazancın arttırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv tavuk görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek güvensizlik duymaya, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk ve civcivler görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet eder.

Rüyada tavuklu civciv görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk civciv görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada tavuk altında civciv görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments