Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcive su vermek

Rüyada civcive su vermek

Rüyada civcive su vermek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civcive su vermek gördüyseniz:

  • Hızlı ilerlemek veya çok fazla şey üstlenmek yıkıcı olabilir.

Rüyada civcivlere su vermek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde civciv görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, iyi hissedeceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada civcive su içirmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, kazancının artacağına, delalet eder.

Rüyada civcive su vermek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz civcivler görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada tavuk ve civcivler görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, kurtuluş yollarına ulaşacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada yatakta civciv görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments