Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk ve civcivler görmek

Rüyada tavuk ve civcivler görmek

Rüyada tavuk ve civcivler görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, kötü sözler duyulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada tavuk ve civcivler gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada civciv tavuk görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuklu civciv görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, afiyette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments