Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivlere su vermek

Rüyada civcivlere su vermek

Rüyada civcivlere su vermek dertlerin başlayacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civcivlere su vermek gördüyseniz:

  • Bazı istekleriniz diğerlerine mantıksız görünebilir.

Rüyada civcivlere su vermek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine rivayet eder.

Rüyada civcive su içirmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalettir.

Rüyada suyun içinde civciv görmek her şeyi kuralına göre yapacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada civcive su vermek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine yorulur.

Rüyada civcivleri korumak zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, atılan adımların boşa gideceğine, huzurunu yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada civciv tavuk görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulur.

Rüyada birçok civciv görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz civciv görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kıtlığın meydana geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments