Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde civciv görmek

Rüyada suyun içinde civciv görmek

Rüyada suyun içinde civciv görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde civciv gördüyseniz:

  • Kendinizi devamlı olarak kontrol altında tutmaya çalışmanız ani patlamalara da sebep olabilir.

Rüyada suyun içinde civciv görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, başarılarını arttıracağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalettir.

Rüyada içinde civciv olan yumurta görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada yumurta içinde civciv görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurtanın içinde civciv görmek amaçlardan sapmaya, eşi tarafından yüceltileceğine, kudret ve destek olacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde civciv görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalettir.

Rüyada ev içinde civciv görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalettir.

Rüyada civcivlere su vermek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments