Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcive su içirmek

Rüyada civcive su içirmek

Rüyada civcive su içirmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, mevki kaybına uğrayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, sıkıntıların aşılacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada civcive su içirmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli ya da romantik planlar, alışverişler veya arkadaşlarla geçirilecek zaman ruhunuzu rahatlatmanıza yardım edebilir.

Rüyada civcive su içirmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada civcive su vermek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada civcivlere su vermek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, güçten düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde civciv görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada içi su dolu balon görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, bolluk içine olacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına işarettir.

Rüyada başka birine su içirmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, neşe içinde olacağına işaret eder.

Rüyada su içen köpek görmek birikim yapacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada su içen inek görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments