Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz civcivler görmek

Rüyada beyaz civcivler görmek

Rüyada beyaz civcivler görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz civcivler gördüyseniz:

  • Söylemek istediğim şeyleri tesadüfler sonrası daha iyi anlayacaksınız.

Rüyada beyaz civcivler görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulur.

Rüyada siyah beyaz civciv görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz civciv görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, her şeyin yenileceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada civciv ve yumurtasını görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi civciv görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük civciv görmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada tavuk ve civcivler görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments