Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv yiyen kedi görmek

Rüyada civciv yiyen kedi görmek

Rüyada civciv yiyen kedi görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada civciv yiyen kedi gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada civciv ve kedi görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi civciv görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve civciv görmek çok zor duruma düşüleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civcive yem vermek başarılarının devamlı olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, dertlerin başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments