Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve civciv görmek

Rüyada kedi ve civciv görmek

Rüyada kedi ve civciv görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, iyi geçiminin biteceğine, onlar tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi ve civciv gördüyseniz:

  • Daha ayağı yere basan sunumlar yapmak, öneri veya açıklamalar getirmek ya da sözler vermek istediğinizi elde etmenizde size daha fazla fayda sağlayabilir.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işarettir.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada civciv ve kedi görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, sorunlarını bitireceğine yorulur.

Rüyada kedi civciv görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve civciv görmek tamamlanmadan kalacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde civciv görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments