Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivi kediden kurtarmak

Rüyada civcivi kediden kurtarmak

Rüyada civcivi kediden kurtarmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, borcunu ödeyeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, iş değişikliğine gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım ettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada civcivi kurtarmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv kurtarmak iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve civciv görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, şöhret ve hayır getireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işarettir.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, isabetli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek hastalıktan şifa bulmaya, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv ve kedi görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments