Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin civciv yediğini görmek

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek emeklerinin heba olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, inancını bir kenara atacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin civciv yediğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada civciv yediğini görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, işlerinin günden güne açılacağına rivayet eder.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek bazı engellerle karşılaşacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada civciv ve kedi görmek hiç istemediği işlere gireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya yorulmaktadır.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, yokluğun biteceğine, dertlerinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kedi ve civciv görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments