Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcive yem vermek

Rüyada civcive yem vermek

Rüyada civcive yem vermek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine delalettir.

Rüyada civcive yem vermek gördüyseniz:

  • Bazı konulara farklı yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada civcive yem vermek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine rivayet eder.

Rüyada civciv yemi görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet eder.

Rüyada balık yem atmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi yem vermek birlikte çeşitli işlere girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada tavuğa yem vermek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan eti yememek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet eder.

Rüyada eşeğe yem vermek rızkının kesileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek saygınlık kazanacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments