Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, maddi zarara gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işaret eder.

Rüyada kedinin civcivi yediğini gördüyseniz:

  • Evinizde özel yaşamınıza veya maddi durumunuza olumlu etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına yorulur.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv yediğini görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi ve civciv görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına delalet eder.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada civciv ve kedi görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments