Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv ve kedi görmek

Rüyada civciv ve kedi görmek

Rüyada civciv ve kedi görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, helal rızka kavuşacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine yorulur.

Rüyada civciv ve kedi gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya emlakla ilgili konularda yapacağınız değişiklikler yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada kedi civciv görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, gülen yüzünün solacağına delalettir.

Rüyada civciv ve kedi görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek zor zamanların sona ereceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve civciv görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments