Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi civciv görmek

Rüyada kedi civciv görmek

Rüyada kedi civciv görmek rakiplerine yenileceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi civciv gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru şekilde kullandığınız, doğru tavırlar sergilediğinizi veya karlı işler yaptığınızı düşünüyor, emin olamıyor olabilirsiniz.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek rahatın kaçacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, o kişiye zararının dokunacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, işinin de hep yürüyeceğine işarettir.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek zorlukların günden güne artacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada civciv ve kedi görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve civciv görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, zahmete ve derde düşeceğine delalet eder.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada kedi civciv görmek durumun değişmesine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı civciv görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments