Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv yediğini görmek

Rüyada civciv yediğini görmek

Rüyada civciv yediğini görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, tartışmaların son bulacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya inanılır.

Rüyada civciv yediğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, önceliklerinizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren güç kaybı yaşayan konulara çeki düzen verilmesi gerekiyor.

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek koyu muhabbette kalacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada civciv yediğini görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına işaret eder.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, hayallerinin söneceğine delalettir.

Rüyada civciv satmak kimsenin arkasından konuşmayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civcivi elinde görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına alamet eder.

Rüyada tüysüz civciv görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde civciv görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, dinde bilginleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments