Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv satmak

Rüyada civciv satmak

Rüyada civciv satmak geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv satmak gördüyseniz:

  • Tamamlamak veya geliştirmek istediğiniz konular, anlaşmalar veya diyaloglar varsa karşı tarafı daha iyi tanımaya veya anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada civciv satmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, şansının yaver gideceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv pisliği görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, gün yüzü görmeyeceğine, kazançlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada civciv yuvası görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada civciv doğurduğunu görmek kazancının günden güne arttıracağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağında civciv görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalettir.

Rüyada civciv ve köpek görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yada civciv görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet eder.

Rüyada kara civciv görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments