Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüysüz civciv görmek

Rüyada tüysüz civciv görmek

Rüyada tüysüz civciv görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine yorulur.

Rüyada tüysüz civciv gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önerilerine açık olmanız keyifli maceraları beraberinde getirebilir.

Rüyada civciv tüyü görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüysüz civciv görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan civciv görmek endişelerin son bulacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada sarı civcivler görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde civciv beslemek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, hayırlı bir sürece girileceğine inanılır.

Rüyada civcivi elinde görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, huzurlu, mutlu olacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi civciv görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada civciv pisliği görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments