Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivi elinde görmek

Rüyada civcivi elinde görmek

Rüyada civcivi elinde görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, borçlarının çoğalacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına işaret eder.

Rüyada civcivi elinde gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Rüyada elinde civciv görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işarettir.

Rüyada civciv eline almak uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, alım gücünde yükselme olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada civcivi eline almak daha pozitif biri olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada civcivi elinde görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine yorulur.

Rüyada eline civciv almak yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Rüyada civciv pisliği görmek rahat bir işe girileceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına inanılır.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada civciv ve kedi görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments