Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde civciv görmek

Rüyada elinde civciv görmek

Rüyada elinde civciv görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde civciv gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada elinde civciv görmek çabalarının boşa çıkacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eline civciv almak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işarettir.

Rüyada civciv eline almak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına inanılır.

Rüyada civcivi elinde görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, yüzlerin asılacağına alamet etmektedir.

Rüyada civcivi eline almak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah civcivler görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada tavuk yada civciv görmek hem çok mutlu olacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments