Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin civciv yediğini gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin özel sorunlarıyla ilgili şeylerle karşılaşırsanız duygusuz davranmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işaret eder.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada civciv yediğini görmek insanların güvenini kazanacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv ve köpek görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek ve civciv görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin kedi yediğini görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, makam edineceğine, tartışmaların sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin köpeği yediğini görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments