Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivleriyle tavuk görmek

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, işlerinden feragat edeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet eder.

Rüyada civcivleriyle tavuk gördüyseniz:

  • Gerçeklerle bağlantısı olmasa bile karşınızdaki kişileri etkilemek adına hayali tablolar üzerinden hareket edebilirsiniz.

Rüyada civciv ve tavuk görmek başarı kazanılacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, masraflarının azalacağına işarettir.

Rüyada civciv tavuk görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada tavuk altında civciv görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada tavuk yada civciv görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine inanılır.

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, mal edineceğine, eşi tarafından yüceltileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments