Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv sürüsü görmek

Rüyada civciv sürüsü görmek

Rüyada civciv sürüsü görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, insanlarla arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada civciv sürüsü gördüyseniz:

  • Daha derin istekleri belli etmeniz ters tepebilir.

Rüyada bir sürü civciv görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv sürüsü görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada civcive su vermek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada civcivin ölmesi görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada civciv aldığını görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk ve civciv görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada civciv ördek görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv emzirmek kariyerinin yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, rahata kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments