Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivin ölmesi görmek

Rüyada civcivin ölmesi görmek

Rüyada civcivin ölmesi görmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, makamını garantileyeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada civcivin ölmesi gördüyseniz:

  • Alışılmadık yer veya kişileri ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada civciv ve kedi görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada civcivi elinde görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yardımcı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta içinde civciv görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz civcivler görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı civciv görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret eder.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına delalettir.

Rüyada civciv hediye etmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Rüyada civciv uçurmak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, birlikte kâh ağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments