Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk ve civciv görmek

Rüyada tavuk ve civciv görmek

Rüyada tavuk ve civciv görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, ticaret hayatına atılacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına yorulur.

Rüyada tavuk ve civciv gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya diyetinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada civciv ve tavuk görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk ve civciv görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yada civciv görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, sevilen birinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek herkesin takdirini toplayacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk civciv görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuklu civciv görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments