Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv emzirmek

Rüyada civciv emzirmek

Rüyada civciv emzirmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, mutluluğa ve neşeye, her zaman çok üzgün olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada civciv emzirmek gördüyseniz:

  • Duygularınız, başarmak istediğiniz şeyleri engelleyebilir.

Rüyada civciv emzirmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada civcive yem vermek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada civcivi öldürmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada civcivden korkmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına işaret eder.

Rüyada ölü civciv görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, bütçesinin daralacağına alamet etmektedir.

Rüyada civcivi görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına inanılır.

Rüyada civciv tutmak hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine inanılır.

Rüyada civciv ve köpek görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments