Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv ördek görmek

Rüyada civciv ördek görmek

Rüyada civciv ördek görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civciv ördek gördüyseniz:

  • İş konularında yeni şeyler öğrenmeniz olasıdır.

Rüyada ördek ve civciv görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek Allah’a dua edeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine yorulur.

Rüyada civciv ördek görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek civcivi görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, onlara sanat öğreteceğine işaret eder.

Rüyada ördek bulmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru ördek sevmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine işaret eder.

Rüyada denizde yüzen ördek görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments