Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü civciv görmek

Rüyada bir sürü civciv görmek

Rüyada bir sürü civciv görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü civciv gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat yada bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada bir sürü civciv görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına alamet eder.

Rüyada civciv sürüsü görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek helal ekmek yiyeceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yumurtadan civciv çıktığını görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, hastalıkların uzak duracağına, güç ve kudret sahibi olacağına yorulur.

Rüyada civcivi öldürmek Tövbe Edeceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv emzirmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan civciv görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments