Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv aldığını görmek

Rüyada civciv aldığını görmek

Rüyada civciv aldığını görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yaşama isteğinin artacağına inanılır.

Rüyada civciv aldığını gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız yeteneklerinizin belirginleşmesini sağlayabilir.

Rüyada civciv satın aldığını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulur.

Rüyada civciv aldığını görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada civcivler görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hindi civcivi görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada civcive su içirmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada hindi ve civciv görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, rızkının artacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalettir.

Rüyada civciv ve kedi görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments