Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv olmak

Rüyada civciv olmak

Rüyada civciv olmak hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, artık rahat bir nefes alacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına delalet eder.

Rüyada civciv olmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar bedeller ödetebilir.

Rüyada civcivden korkmak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv yemek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, rızık bolluğu içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada tavuklu civciv görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, mahsullerin fazlalaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk civcivler görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine delalettir.

Rüyada civciv ve yumurta görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve civciv görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek işinde zarar edeceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments