Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv ve yumurta görmek

Rüyada civciv ve yumurta görmek

Rüyada civciv ve yumurta görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada civciv ve yumurta gördüyseniz:

  • İşinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bir konu yüksek potansiyel içeriyor olabilir.

Rüyada içinde civciv olan yumurta görmek isabetli adımlar atacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtadan civciv çıktığını görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta ve civciv görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada civciv ve yumurta görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, kötü halinden eser kalmayacağına delalettir.

Rüyada yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada civciv yumurta görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bununla yüceleceğine delalettir.

Rüyada yumurta civciv çıktığını görmek sermaye kaybedeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments