Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv yemek

Rüyada civciv yemek

Rüyada civciv yemek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine rivayet eder.

Rüyada civciv yemek gördüyseniz:

  • Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Rüyada civciv yemek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine işaret eder.

Rüyada canlı civciv yemek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada civciv satmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına inanılır.

Rüyada yumurtadan civciv çıktığını görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuklu civciv görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hindi civcivi görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ve civciv görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulur.

Rüyada yumurta civciv görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, refah düzeyinin artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments