Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu ve civciv görmek

Rüyada muhabbet kuşu ve civciv görmek

Rüyada muhabbet kuşu ve civciv görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve civciv gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Rüyada muhabbet kuşu ve civciv görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, işte başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu yakalamak pişmanlığa, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına yorulur.

Rüyada birçok muhabbet kuşu görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu çiftleşmesi görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu hediye almak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu beslemek sıkıntı yükleneceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments