Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivden korkmak

Rüyada civcivden korkmak

Rüyada civcivden korkmak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada civcivden korkmak gördüyseniz:

  • Tüm doğru hamleleri yapabilecek durumdasınız, başkaları farklı yoldan gitmenizi söylese bile kararlarınızı sorgulamayın.

Rüyada civcivden korkmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz civciv görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv tavuk görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, hayat boyu çok sevileceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada civcive yem vermek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı civciv görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, duygularının ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada uçan civciv görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada civciv yakalamak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, stresinin çoğalacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet eder.

Rüyada ev içinde civciv görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments