Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk civcivler görmek

Rüyada rengarenk civcivler görmek

Rüyada rengarenk civcivler görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına rivayet eder.

Rüyada rengarenk civcivler gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzmanlaşmanızı sağlayacak işlere katılımda bulunabilirsiniz.

Rüyada rengarenk civciv görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Rüyada rengarenk civcivler görmek saygın bir hayat yaşayacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada rengarenk yıldızlar görmek ticaretinin de bozulmayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada rengarenk şeker görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine delalettir.

Rüyada rengarenk duvar görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalettir.

Rüyada rengarenk lokum görmek biraz olsun hafifleyeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına rivayet eder.

Rüyada rengarenk gökkuşağı görmek malının da hiç olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk başörtü görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments