Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuklu civciv görmek

Rüyada tavuklu civciv görmek

Rüyada tavuklu civciv görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, suçlamalardan aklanılacağına, sorunlarının da son bulacağına rivayet eder.

Rüyada tavuklu civciv gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi üzerine düşeni kendisi yapsın.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işarettir.

Rüyada tavuk civciv görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yada civciv görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk ve civciv görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, istihdam edeceğine inanılır.

Rüyada tavuklu civciv görmek rakipsiz hale geleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek çaresizleşeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments