Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv kesmek

Rüyada civciv kesmek

Rüyada civciv kesmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına rivayet eder.

Rüyada civciv kesmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada civciv kesmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada civcivin görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada civciv ve köpek görmek zaman bulmakta zorlanacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine tabir olunur.

Rüyada mor civciv görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine delalet eder.

Rüyada ölü sarı civciv görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada civciv doğurmak sevinç ve sürura, çıkar için insanlara zulmetmeye, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek alim ve bilge insan olacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, zorlukların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki civciv görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, işlerine dört elle sarılacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments